Friday, September 25, 2009

Redneck Rampage



På mandag var Erk og Erling på Pearl Jam på KeyArena, der de også klarte å skaffe seg nye kompiser som dro de med ut på halvfylla etter konserten var ferdig. Samtidig var Ola og Jørn på Manic Street Preachers. Pearl Jam vant nok legendestatusen av de to konsertene, men alle er nå fornøyd med valgene sine den kvelden. Etter alle ble samla på hotellrommet ble det godt,gammeldags nachspiel med kødderinging til diverse folk. Noen ble fornøyd over å få telefon fra sine venner i junaiten, andre bare la på på oss.


 Tirsdag ble brukt til å være realt fyllesjuk og vandre rundtomkring litt mer i Seattle - samt båttur der vi så Seattle fra sjøsiden. På kvelden møtte vi Tom, internettvennen til Erik (og kjøresten til Tom, Sarah). Han dro oss med opp på et utkikkspunkt med bra utsikt over Seattle(se bildet), ølsmaking i Queen Anne-området og så en tur opp til Ballard, det gamle skandinaviske området i Seattle - der vi drakk enda mer øl og fortalte røverhistorier om norsk black metal.



På onsdag klarte vi endelig å komme oss avgårde sørover - men vi kom oss ikke lenger enn til Portland med en pitstop i Olympia (der de hadde turens hittils beste kaffe). I Portland skulle vi egentlig på konsert med Modest Mouse, men siden en viss hedmarking var altfor treig til å bestille billetter i tide så ble det ikke konsert på oss. Ifølge svartebørshaien vi prata med utenfor konsertstedet så var det omtrent klin umulig å få tak i billetter i det hele tatt også, så da endte vi opp på ølkjøret igjen. Kvelden endte opp som den så ofte gjør, med en trønder som nesten sovna(ingen hadde tusjen klar), en klemmete nordlending og en trøtt hedmarking. Den siste nordtrønderen ble bare full og stille.

Torsdag var en skikkelig handledag for oss. Hardcore shopping fra morgen til sen ettermiddag, der en kjøpte seg kåmpjuter, en annen en kjøpte en halv North Face-butikk, koffert ble innkjøpt til å huse vinyl og sko ble kjøpt inn over en lav sko.

Etterhvert ble kursen satt videre sørover. Vi ville komme oss vekk fra I-5, så vi satte kursen mot kysten istedet. Etter inntak av fast føde på en restaurant som vi kjapt fastslo at vi ville fått grisejuling på hvis vi hadde havna på fylla på så satte vi oss i bilen, kjørte lenger sør og havna tilslutt i Reedsport, Or. Kysten nedover har vært fantastisk fin, mange fine sandstrender. Erling,Ola og Erik har kontinuerlig satt ny rekord i å være langt vest og for noen settes det vel snart også rekord i sørlighet også.


Kursen settes videre sørover mot California nå, målet for dagen er å komme oss til Eureka.



Dagens sitat : "Liker ikke dere nordmenn trær ? (Tom forteller om Ballard og at det er mye mindre trær i det området enn i alle andre områder i Seattle. Historien går visst så at nordmenn bare liker busker, ikke trær ….)

2 comments:

  1. kor drakk dåkk kaffe i olympia? olympia coffe roasting company???

    ReplyDelete
  2. Jepp! Verdens beste kaffe! Tusen takk for tips! :)

    ReplyDelete