Saturday, September 26, 2009

God bless america





Idag har vi rava rundt i en skau i flere timer. Bare pga at det er svære trær der. Rimelig massive trær, men alikevel - det er jo bare trær tenkte en hedmarking iallefall, men han ble jo overbevist etter ganske så kort tid. Vi gikk iallefall rundt der på en sti i endel timer og det ble ca 1 mil med traving opp & ned oppover og nedover før vi plutselig var tilbake til bilen igjen. Fin tur; dem kaller visstnok området rødskogen her.

Før skogvandringa vår så kjørte vi fra shitfuck,usa og sørover på kysten - og etterhvert ble vi jo sultne. Selv om Erik pratet i flere mil om pizza så ble det en stopp på Taco Bell istedet. Ola kjøpte inn ca 1/4 av mat som vi andre gjorde og fikk kjeft for det. Han er på jo fetekur har vi funnet ut. Det som gjorde stoppen vår i Crescent City legendarisk var et par gamlinger som var særdeles pratsomme til oss og ga oss gode tips om steder å spise. De prøvde tilogmed å selge huset sitt til oss, men vi kom oss unna med god margin der. Hyggelige folk var de også, selv om de nok trodde vi var av en helt annen legning enn det vi er. Det som bikka de over på legendestatus var når de helt i begynnelsen spurte om vi var langt hjemmefra og pekte på Washington-skiltene våres. Svaret ble jo jo selvfølgelig "Yes! We are a long way from home!"



Til slutt kom vi oss til Eureka, California - der vi har spist mat og vært på bar. Maten var fin, servitørdama var hyggelig - og vi endte opp på nabobaren Shanty etterhvert. Siden de hadde jukebox ble kåken tatt over med turboneger og annet pakkmusikk vi klarte å finne på jukeboxen. Nå er vi tilbake på hotellrommet med selvvalgt musikk og selvinnkjøpt rockemusikk…


Dagens utsagn :"Next summer you'll get a blizzard of europeans coming here!" (etter skryt av servicenivået og den gode maten kom dette utsagnet når det ble fortalt at vi skulle skryte av Roy's til hele europa)

1 comment:

  1. Jorn! Jeg er ogsaa i USA naa, men paa andre siden av landet. Har ikke funnet chocolate cherry dr pepper enda, eneste grunnen til at jeg dro hit! Buhu. Ha en fortsatt fin tur (og haaper dere ikke kraesjer, jeg holdt paa aa gjore det i gaaar... Tror jeg mangler pappas kjore-hvorsomhelst-gen)

    ReplyDelete