Monday, September 21, 2009

rock'n'roll fiskeboll

Dagen ble mest brukt til å være turister på tur. Vi tok heisen opp i Space Needle for å se på utsikten utover byen, og så brukte vi en haug med timer på Experience Music Project der vi så gitarene til Jimi Hendrix, masse grungeting + en liten tur innom SciFi-museumet ved siden av etterpå.

Slik ser Seattle ut fra Space Needle:
















Gitartårn i EMP




















 R2D2 på SciFimuseet





















Om kvelden stakk vi på konsert på Neumos. Beach House spilte til dans, og visse i følget vårt sovna stående rett opp&ned. Ikke pga at musikken var dårlig - for det var den jo ikke, men det er ikke så lett å være på konsert & drikke øl når kroppen tror at klokka er 8-9 om morgenen.  Vi kom oss hjem tilslutt, noen med polsk pølse i magen ("TOPP FEM BESTE PØLSA EVVVVER!") og alle var enige om at det hadde vært en fin dag.

Dagens språkmessige høydepunkt : "520 graders utsikt ? Hvordan går det an?" (sagt av en som ikke så at det sto 360 graders utsikt på 520 *fots* høyde på skiltet ved Space Needle)

6 comments:

  1. Tar en vill gjett på at beste pølsa evver kjem fra Solbua, 520 gradern fra Eggen og muligens Ditlevsen sovna stående. Satse mest på rett pølsekommentar! Bra tiltak med blogg, god tur videre! :)

    ReplyDelete
  2. Nja. Trur Ditle står bak pølsekommentar. 520 grader høres ut som Erling, mens Jørn sovna stående. Evt. Ola. :) Fasit?

    ReplyDelete
  3. Beate : 0 rett
    Snickarboden (hvem er du???) : 1 rett

    ReplyDelete
  4. Ditle har pølsekommentaren og 520 grader, mens Erling sovna stående

    ReplyDelete
  5. Det var nok Jørn som var skuffa over bare 360 graders utsikt!

    ReplyDelete